SEMINAR ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA ZA UGOVORNE ORGANE I PONUĐAČE, ELEKTRONSKI POSTUPAK I PRIPREMNE RADNJE ZA 2022. GODINU I ŠTA NAM DONOSI 2022. GODINA

1057 2 

 

Poštovane koleginice i kolege, sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na:

SEMINAR ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA ZA UGOVORNE ORGANE I PONUĐAČE, ELEKTRONSKI POSTUPAK I PRIPREMNE RADNJE ZA 2022. GODINU  I ŠTA NAM DONOSI 2022. GODINA


- 15.02.2022. god. - Online seminar - Webinar
- 18.02.2022. god. - Video snimak
- 22.02.2022. god. - Video snimak

Stigla je nova godina. Treba na vrijeme obaviti sve pripremne procedure kako bi javne nabavke mogli uspješno provoditi. Ponuđači takođe moraju biti dobro upoznati sa kompletnom procedurom. Dan danas u svojim ponudama prave greške zbog kojih se odbacuju ponude i propadaju postupci. Sada je izvjesno i da će biti uskoro usvojen novi Zakona o javnim nabavka. Potrebno je da se na vrijeme upoznate sa izmjenama i da se pripremite.

Ugovorni organi moraju imati komisije za javne nabavke sa više članova. Ponuđači imaju osoblje koje piše ponude. Članovi ovih komisija, a i osoblje ponuđača moraju proći adekvatnu obuku kako bi mogli da provode postupke po zakonu. Često oni nisu dovoljno obučeni, a jasno je da moraju proći obuku. Ovaj seminar je odlična prilika da se obuče za najvažnije aspekte postupanja po Zakonu o javnim nabavkama.

Pravilno provođenje javnih nabavki je jedan od najbitnijih segmenata poslovanja svake firme. Ako su zaposleni koji rade kod ugovornih organa na provođenju postupka nabavke, a i zaposleni kod ponuđača na pripremi ponuda dobro upoznati sa svim pravilima to im omogućuje da izbjegnu sve zakonske probleme koji mogu nastati, a njihovim organizacija i preduzećima donosi materijalnu korist.

Na seminaru će biti razmotrena i objašnjena brojna pitanja koja u postupku javnih nabavki prave probleme učesnicima.

Seminar je namjenjen svim praktičarima javnih nabavki, kako bi se upoznali sa zakonodavnim okvirom, a sve u cilju  izbjegavanja mogućih grešaka u postupcima javnih nabavki. Seminar je namjenjen kako ugovornim organima tako i ponuđačima.

Pozivamo Vas na seminar na kome ćete uz pomoć iskusnih stručnjaka iz ove oblasti riješiti svoja konkretna pitanja sa kojima se suočavate u praksi!

SPREMITE SE ZA UČESTVOVANJE U JAVNIM NABAVKAMA U 2022. GODINI !

 

    OBUČITE ZAPOSLENE NA VRIJEME !

VIŠE INFORMACIJA O SEMINARU, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na seminaru potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Predavači će u toku seminara obraditi sledeće teme:
 

Opširnije...

Seminari

aktuelni seminari

Održani seminari

Kontakt

  • Telefoni mobilni +

      066 299 999 , 066 240 000
  • Telefoni fiksni +

    051 466 600
  • Fax +

    Fax: 051 466 601
  • 1